پباده سازي و تشکيل داد نرم افزار تلفن همراه، به مانند اعمال و پياده سازي بقيه امور، دارنده اصول و پروسه خاصي طراحي اپليکيشن در مشهد بوده که بايستي چهت نيل به هدف ها اين اصول و پروسه رعايت گرديده و به صحت ايفا گيرند. ما درين نوشته ي علمي همت داريم تا شمارا هر چه بهتر با فرايند پباده سازي نرم افزار گوشي و تکثير آن آشنا کنيم. اعتنا و رعايت اين مسائل مي‌تواند به شما ياري دهد تا سود مثبتي از پروژه تان گرفته و وقت و هزينه تان به هدر نرود.


 


 


فرآيند پباده سازي و تشکيل داد نرم افزار تلفن همراه


 


در صورتي‌که قصد پباده سازي و ايجاد کرد نرم افزار تلفن همراه داريد و يک ايده يا اين که طرح اول در ذهن داريد، شايد تصور ميکنيد اکنون وقت آن رسيده که آغاز به پياده سازي فرماييد. ولي حقيقتا اين سيرتکامل وجود ندارد. اين فعاليت با احتمال متعددي ممکن ميباشد، شما‌را با ناکامي مواجه کرده و يا اين که در شايسته ترين وضعيت نتوانيد به هدف ها تان آنطور که ميل داشتيد، دست پيدا نمائيد. لذا براي گريزو فرار از اينگونه مشکلي مستم پرداختن به موضوعاتي هستيم. مهمترين نکته اين ميباشد که تشکيل داد و پباده سازي برنامه گوشي، مستم جاري ساختن فرايند و فرايند اصولي خاصي ميباشد. به همين برهان بهتر ميباشد بعداز وصال به يک ايده براي پباده سازي برنامه، فورا دست به مبادرت عملي نزنيد. شما براي پباده سازي يک نرم افزار بايستي 5 مبادرت مهم را ايفا دهيد:


 


- قابليت سنجي پباده سازي و تشکيل داد نرم افزار تلفن همراه


- انتخاب اهداف و نيازمندي هاي پروژه


- پباده سازي اول نرم افزار گوشي


- آزمايش تلاش نرم افزار بعداز پباده سازي


- تکثير آخري برنامه تلفن همراه


 


پباده سازي نرم افزار گوشي


 


 


قابليت و امکان سنجي پباده سازي و تشکيل داد نرم افزار گوشي


 


هنگامي ايده اي به ذهن تان رسيد که آن را تحت عنوان يک نرم افزار تلفن همراه پياده سازي فرمائيد، نخست بايستي بهتر ميباشد مرحله قابليت سنجي را جاري ساختن دهيد. قابليت سنجي به‌اين معنا ميباشد که آيا پروژه و اپليکيشني که قصد پباده سازي آن را داريم، قابليت و امکان پياده سازي و افتتاح از آن به طور حقيقي و واقعي وجود دارااست؟ آيا براي پياده سازي آن مستم تجهيزات خاصي هستيم؟ آيا پياده سازي اين نرم افزار ميتواند ما‌را به اهدافي که در ذهن داريم برساند؟ پرسيدن اين سوالهاي قبل از هر کاري ميتواند به شما ياري دهد تا موانعي را که براي پباده سازي و تشکيل داد نرم افزار تلفن همراه پيش روي داريد را شناسايي کرده و در شرايطي‌که اين مانع ها قابل رفع مي باشند، براي از در بين برداشتن هرکدام کارايي کنيم. در صورتي‌که که با موانعي رو به رو شويم که قابل حل نيستند، دو شرايط ممکن ميباشد وجود داشته باشد: 1- از آن قسمت صرف حيث کرده و نرم افزار را با بقيه امکان ها پباده سازي کنيم. 2- آن بازدارنده به ساختار اساسي نرم افزار رابطه داشته و حذف آن عملا به معناي از في مابين رفتن نرم افزار ما ميباشد. به همين ادله ميباشد که ميگوييم قابليت و امکان سنجي قبل از هر کاري ما يحتاج و ضروري ميباشد.

توليد و طراحي نرم افزار تلفن همراه

نحوه اتصال به سرور در اپليکيشن نويسي اندرويد

هزينه ساخت اپليکيشن موبايل چقدر است؟

کسب درآمد از اپليکيشن موبايل

آيا توسعه اپليکيشن موبايل واقعا سودآور است؟

با اپليکيشن ساز اشنا شويد

ويژگي هاي اپليکيشن اندرويدي مناسب چه چيز هايي هستند؟

سازي ,نرم ,افزار ,پباده ,ميباشد ,تلفن ,نرم افزار ,پباده سازي ,سازي و ,پياده سازي ,تشکيل داد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


Tracy's collection asharroz مطالب اینترنتی گل سنگ rojhelab Bruce's blog سایت دانلود و استخراج ارز دیجیتال رایگان بدون هزینه و سرمایه بیت کوین و اتریوم استخراج کن میلیونر شو . Irannet مطالب اینترنتی